Varukorg

En-rörs-system

En-rörs-system

 Tack vore de effektiva och tystgående fläktarna har höjt snabbt på en rumstemperatur på 22 grader där jag har önskat.  Med denna resultat är jag mycket övertygad att Elementfläkten kan förbättra värmeflöde på radiatorer. Jag är nöjd med både produkt och service och därför kan jag varmrekommendera.

Jag har en NIBE luft-vatten pump med en 200 liters UKV och tanken arbetar synnerligen tyst och effektivt. Eftersom mina radiatorer är en-rörs system, vilket kräver en något högre framledningstemperatur.  Efter med rådet från NIBE installerades jag två extra radiatorer och därefter tog jag kontakt med Herbert Lindgren på Elementfläkten med hans eminenta hjälp har värmebehovet kunnat åtgärdas på ett mycket effektivt sätt. Lindgren har genom sin långa erfarenhet och sitt stora kunnande på området via några interiörbilder på huset, och genom de fina instruktioner som han bistod med både telefonledes och skriftligt har löst mitt problem utan krångel.

Resultatet har blivit en betydligt lägre framledningstemperatur kan nyttjas i värme distributions-systemet. Värmekurvan har sänkt med ett steg vilket är likvärdigt med cirka 3 grader på framledningen. Tidigare var ca. 19 grader i golvnivå och nu är det ca. 21 grader, vilket naturligtvis höjer komforten avsevärt.

Bästa hälsningar/Leif E. Hellman

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du vår användarpolicy. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng